Kawasaki VN750 Forum banner

1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
38 Posts
Discussion Starter #1
I purchased some new LED turn signals since the all the wiring was screwy and I wanted something a little nicer. I did purchase an EP34 flasher unit. I know the wiring is good because i tested each circuit using the old lights. The new lights are were tested as well. I cannot figure out why they wont turn on.

https://smile.amazon.com/gp/product/B07Y8C34MP/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 (rear turn signals)
https://smile.amazon.com/gp/product/B0786CX8LP/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 (ep34 flasher unit)
https://smile.amazon.com/gp/product/B07J55W1N8/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 (front turn signals)
 

·
Premium Member
Joined
·
515 Posts
Start with the silly stuff, Like checking for bad connections. The new lights should still work with the old relay but they’ll just rapidly flash almost like a strobe. You said you tested them first, how’d you do the testing?
 

·
Registered
Joined
·
7,650 Posts
Is the polarity reversed? LEDs won't work if the polarity isn't correct, like an incandescent will.
 

·
Premium Member
Joined
·
515 Posts
Ok well that confirms the lights work but doesn't say much for the bikes wiring. I remember your other post stating that the previous owner had spliced in the DRL, so are you saying you have no power to the new lights when hooked up?
 

·
Registered
Joined
·
38 Posts
Discussion Starter #10
correct, but when i wire up the old lights I do. the actual circuit is providing power, there is something about the LEDs the bike doesn't like. Everything works separately.
 

·
Registered
Joined
·
7,650 Posts
im not using LED bulbs, these are wired directly
Thread title says LED. And you installed the EP34?

Swap positive/negative on one and see if the light works.

Grounds on this bike are black/yellow stripe.
 
1 - 14 of 14 Posts
Top