Kawasaki VN750 Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
54 Posts
Discussion Starter #1
Hello All, I'm trying to get ny temp gauge working and it appears the tach is a sealed unit. Does any one have they'd be willing to part with? I'd also be interested in a solo bar mount gauge if someone has one. Thanks for looking.

Seth
 

·
Registered
Joined
·
2,687 Posts
Hey, sorry this doesn't have to do with the gauge at all, but... are you by any chance located in Yuma, Arizona? Just wondering because of your name.
 

·
Linkmeister Supreme
Joined
·
7,960 Posts
Hello All, I'm trying to get ny temp gauge working and it appears the tach is a sealed unit. Does any one have they'd be willing to part with? I'd also be interested in a solo bar mount gauge if someone has one. Thanks for looking.

Seth
Have you tested the gauge and sending unit separately to determine for sure which is faulty?

There is a testing procedure in my Clymers manual on page 336 for the gauge.

Remove the tank and right side neck cover.
Disconnect the yellow wiring connector from the thermostat housing.
Turn ignition switch ON. Gauge should read "C".
Attach short jumper wire to wiring connector and momentarily touch jumper wire to a good ground like the thermostat housing. Gauge should now read "H". Disconnect jumper wire immediately. Gauge should read "C" again.

Got to run right now. Will check back tonight to see if this helped. :smiley_th
 

·
Senior Member
Joined
·
2,527 Posts
I have a tach, looks like new. PM me and I'll send you pics if you're interested.
 

·
Registered
Joined
·
54 Posts
Discussion Starter #5
Why yes I am. It was easy to remember...
 

·
Registered
Joined
·
54 Posts
Discussion Starter #6
I did test the wiring and it's good. Put in a new sensor on a whim and still no joy. So here I am. Thanks for asking.
 

·
Registered
Joined
·
54 Posts
Discussion Starter #7
How much would you want for it shipped to 85367. Do you have pics?
 

·
Registered
Joined
·
2,687 Posts
Why yes I am. It was easy to remember...
Cool, I live in San Luis, just a tiny bit south from you. I'm on the Mexican side of the border though.
 

·
Senior Member
Joined
·
2,527 Posts
How's $40 shipped. Looks great, no rust on it whatsoever. I believe you'll need to use the wiring from yours for the lights.


 

·
Registered
Joined
·
54 Posts
Discussion Starter #10
Do you get over to this side much? I bummed that the "good " riding weather is almost gone. I do ride pretty much year round. I wanted to get my temp gauge working since I'm not carpooling any longer and I'll be back to two wheeling into work as soon as my starter switch comes in.
 

·
Registered
Joined
·
2,687 Posts
Do you get over to this side much? I bummed that the "good " riding weather is almost gone. I do ride pretty much year round. I wanted to get my temp gauge working since I'm not carpooling any longer and I'll be back to two wheeling into work as soon as my starter switch comes in.
I used to go over there all the time, but my visa expired and now I can't.

I usually just went to the mall and enjoyed the Golden Corral Buffet heh.

Hope I can get a new visa this year though.

It is getting pretty hot lately... I need to get myself a mesh jacket, I'm still using a leather one. I don't even want to think about the consequences of riding without a jacket and going down onto scorching pavement :BLAM:
 
1 - 11 of 11 Posts
Top