Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums - Reply to Topic
VN750 General Discussion

Thread: Bike wont start all of a sudden Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-15-2014 11:45 PM
Wolfie I hope you invested in an AGM battery....almost twice the cost, but lasts sooooooo much longer...higher CCAs too....helps up by you in colder weather....



08-14-2014 06:13 PM
CBH All fixed! I put a new battery in it and it starts better than ever! So time will now tell if this was a bad battery or a bad charging system. I've had the bike for 5 years and this is the first new battery I have put in slash changed on this bike. Thanks guys.
08-14-2014 05:26 PM
GloryRider Will it start hooked to a car battery (car off), or start if you roll-start it?
08-14-2014 05:20 PM
Goofyfoot2001 I think we jump to the starter on these bikes to fast. I rebuilt mine and it seems to be a pretty robust piece of equipment that would take a long long time to fail.
08-14-2014 12:02 PM
OleDirtyDoc Try crossing the solinoid.
08-14-2014 10:51 AM
CBH
Bike wont start all of a sudden

So its been starting fine all summer ut today all of a sudden it won't start. I go to start as normal, but it is just making a ticking noise and will catch once and nothing. Then just more ticking and nothing else. I put my trickle charger on just to top up my battery. Any ideas?

Its either my battery or my starter I'm thinking...i hope its just my battery

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome