Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums - Reply to Topic
Electrical
Where does this wire go?
Includes Electrical mods, Lights, Stator,
Rectifier, Diagrams, etc

Thread: does anyone recognize this stator or who makes it Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
12-31-2013 08:13 AM
emtdon
Quote:
Originally Posted by dragon159 View Post
No offense taken. Just felt a need to rib a little, been a rough month at work and the beer was disappearing too fast.
lol understand that. hope you have a better year in 2014

Sent from Motorcycle.com App
12-31-2013 02:51 AM
dragon159 No offense taken. Just felt a need to rib a little, been a rough month at work and the beer was disappearing too fast.
12-31-2013 01:33 AM
emtdon
Quote:
Originally Posted by dragon159 View Post
Gee .... looks like the one I just dropped in the mail. Was working just fine when I changed out the motor, but it has been sitting for the past three years.
lol it is the one you put in the mail. i was trying to determine if its factory or a rewind. I've got another that has to be sent to tpe for rewind. but wanted to be sure it was good lol. sorry if i offended you. i just noticed it was a little different from mine. its the same size just the wires look a little thicker and the epoxy looks different. it doesn't look bad to me. the one that was in my bike was obviously bad.

Sent from Motorcycle.com App
12-31-2013 12:58 AM
dragon159 Gee .... looks like the one I just dropped in the mail. Was working just fine when I changed out the motor, but it has been sitting for the past three years.
12-31-2013 12:56 AM
Spockster He should buy one for a core, if you talk to him about it. He told me last Spring he needed VN750 cores.
12-30-2013 11:56 PM
emtdon yeah I'm going to order from tpe defiantly. i guess i could send him both.

Sent from Motorcycle.com App
12-30-2013 11:43 PM
Spockster You can test for a short to ground between the leads and the center iron. But if it was shorting out under heat, you might not catch it ... maybe if you stuck it in an oven first.

You could also ohm out the leads as you would on the bike.

Not using a TPE stator?
12-30-2013 10:32 PM
emtdon is there a way to test it off the bike. im getting tim's stator but want to see if this one is good. if not i will send this one too so i will have a backup.
the one in the first pics is the one in question. i know my other one is bad.
12-30-2013 06:20 PM
Spockster Looks like factory size winding to me. Don't remember that much epoxy on my original though.
12-30-2013 06:06 PM
emtdon sorry couldn't get the pic to attach to the last postAttachment 12369

Sent from Motorcycle.com App
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome