Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums - Reply to Topic
VN750 General Discussion

Thread: No hot start problem today? puzzled...... Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
07-22-2007 12:00 AM
hyperbuzzin It's the dreaded Gremlins again!!

Most times my bike starts fine, then once in awhile, it'll give the familiar Vulcan war cry .......
KABOOOOM !!!
07-21-2007 11:08 PM
vn750joe
No hot start problem today? puzzled......

Rode the bike for a couple hours today, with my buddy who rides a VTX1300. Shut it down several times when we stopped, died twice, and stalled it once. It started back up every time with no problems. Even when I got home and parked it, I shut it down and restarted it twice more with no troubles.

Maybe it's just been sitting up and needs to be run and blown out a little? I know it has low miles for it's age.

I do have a MF battery on order anyway.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome