Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums - Reply to Topic
Trip / Ride Reports & Get-togethers Want to plan a ride? Want to meet the faces
behind the keyboard? Set something up here!
Also check out our Regional Forums to find local riders!

Thread: Americade/Laconia 2013 Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-10-2013 11:48 AM
Wolfie Well, it weird...but I ran it down into Jersey today...no issues...no rod knock...intermittent rod knock ?....Im thinkin its somethin else now...water pump mebbe....
I dunno....Im missin too much stuff....even though I got a spare engine, this runs, my buddy Ed loved it when he saw it today...I may sell it and use for a down on something bigger and newer....love this old POS though...



06-10-2013 08:35 AM
WilliamTech OMG Wolfie, I did not recognize your bike !

Rod knocking ? Oh - Oh

You've mentioned your eyes not the best, but never mentioned your hearing as a problem !

WilliamTech
06-10-2013 08:26 AM
Mercury Sorry to hear about trouble with the bike Wolfie....

Kenny
06-09-2013 06:48 PM
Wolfie
Americade/Laconia 2013

Laconia just began, and is on for another 6 days, but thought Id start this...

I never made either, lol....we got 3/4 of the way to Americade, and Bessie started acting up...overheating mostly, and a wide open "auto vaccum" petcock....was getting around 40 mpg...much less than normal....I turned back for home, KC and Mrs, kept goin....I got back, fixed all....will add that to another thread to avoid the stupid Timeout (second time Ive written this)...
I'll add my fixes to my Bessie thread. Not enough TIME to do it here.

Whole way home was fine, no issues....almost did a 180, but figured, nahh...been cursed since morning when the mountain was closed for 20 mins due to an MVA.

Anyway...here's Mr and Mrs KC2 at one of the stops....





...with a sick Bessie Girl in the background...

Here's a link to the opening day video of Laconia.....I might still return, but think I may be hearing rod knock...

http://www.wmur.com/news/nh-news/Mot...1/-/index.html

Hoping it aint rodknock, because I been waitin on this trip for 28 years...




Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome