Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums - Reply to Topic
Electrical
Where does this wire go?
Includes Electrical mods, Lights, Stator,
Rectifier, Diagrams, etc

Thread: Bottom of battery box ? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-22-2011 10:22 PM
blair_220 Well it was jsut a lubricant type spray not the best idea. I forget exactly what it was now but pretty dumb! So if these were hooked up wrong and the key was turend on the stator might be in trouble now too?
05-22-2011 04:05 PM
BRET H What were you spraying the connections with? If you hooked the R/R back up with the wires in the wrong order you probably killed the R/R.......Possibly the stator(which are very sensitive anyways) Why the tach and lights were going out.....there's got to be a short somewhere.
05-22-2011 08:55 AM
ifixf18s It does not matter the order of the 3 yellow wires, just to let you know these wires come from the stator, one of the yellow wires is spliced and goes to the junction box.
05-22-2011 12:59 AM
blair_220 so the three yellow on top do not matter what order?
05-22-2011 12:56 AM
OlHossCanada Looking at the r/r male connector pins with the "tab" at the bottom, the wires go in this order:
yellow - yellow - yellow
white - brown - black/yellow stripe
05-21-2011 10:14 PM
blair_220 Sorry meant to add much more. Here is the background. I have had my bike out several times this year one day on the way home the tac shut down and all lights were gone. Checked all fuses and were good. After messing around with it a little bit the tac and lights came back adn bike ran well, but only for a min then back to same no lights running poorly. I took it back to the garage and began to try and clean all the connections not really knowing/being pretty dumb I was spraying them down with a spray that apparently is not good for electrical circuits. When I sprayed the r/r (bottom of battery box?) It began to smoke and kind of caught on fire. There was a lot of corrosion on the connections from battery acid. While I sprayed the r/r and it began to smoke all lights came on (even when the key was off) I tried to hurry and get the battery un hocked. after trying to clean all the spray off and hook the battery back up now the bike will not even crank. ( I am not positive I have the wires back on r/r in correct order) if anyone could tell me which wire goes where that would be great, but I think the r/r is probably fried now. Any informatuon would be very appreciated.
05-21-2011 09:43 PM
blair_220
Bottom of battery box ?

What is on the bottom of the battery box that 6 wires plug into? Would this be in control of dashboard tac headlight running light etc. And cause the bike to run poorly in higher rpm? If it does I think I need one if anyone has an extra to sell thanks.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome