Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums - Reply to Topic
Electrical
Where does this wire go?
Includes Electrical mods, Lights, Stator,
Rectifier, Diagrams, etc

Thread: Vn 750 Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
12-06-2019 10:45 PM
roadpouring
Quote:
Originally Posted by OleDirtyDoc View Post
Very weird

Sent from my A502DL using Tapatalk
I like toggle switches.
12-06-2019 02:36 PM
OleDirtyDoc Very weird

Sent from my A502DL using Tapatalk
12-02-2019 01:57 PM
roadpouring I installed a switch to turn the lights on and off when I did the blue wire mod.
Perhaps someone did that to his.
12-02-2019 01:42 PM
Knifemaker Lights should have nothing to do with the throttle. And there’s no switch to “turn off” the lights.
12-02-2019 11:43 AM
Chris and Shim What do you mean by turning the lights on/off? If the bike is running, the lights are on.
12-02-2019 09:13 AM
[email protected]
Vn 750

Have problem wonder if anybody can help . Bike idles ok the minute you turn lights off still idles but wont rev . Turn the lights back on and it revs normally have check it's not a fueling problem please help

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome