Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums - Reply to Topic
New Member Introductions First Post?
Make your big introduction here.

Thread: New here with starting issues Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
10-07-2019 10:44 AM
Spockster
Quote:
Originally Posted by 2ndhearthammer View Post
Spockster, thanks for your input and help!
You're welcome, glad you got it fired up.
10-06-2019 01:20 PM
2ndhearthammer Spockster, thanks for your input and help!
10-06-2019 01:18 PM
2ndhearthammer I had a neighbor come over and hoping it it just a defective petcock that I recently installed. Once gas was in carbs, started right up.
10-04-2019 05:01 PM
Spockster Welcome to the machine!

Peak battery voltage is a must.

If the carbs aren't flooding, she needs lots of gas to wake up from a long sleep. Use the choke until it fires some. If in doubt, give her some ether.

Plugs are wet or dry after trying to start?
10-04-2019 02:53 PM
2ndhearthammer
New here with starting issues

Hey everybody. My name is Jeremy. Been riding over 18 years now with a few years off due to heart issues. So glad I found this forum; it has helped me with an ear shave and rid of that air duct. But now I can't get her started. After my transplant I did a carb rebuild and also rejetted it. Put it all back together got it started and noticed the radiator was leaking so I replaced that. Now it won't start. Recharged the battery, new spark plugs. It's an 03 with less than 9K miles on it. Any help would be appreciated. Thank you very much.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome