Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums - Reply to Topic
Carbs and Fuel System
From the gas tank to the carbs
All fuel system discussion

Thread: Sputtering...BS!! Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
02-07-2018 04:00 PM
vulkan So far new battery seems to "fix" the issue!!
01-15-2018 03:19 PM
vulkan So cant find my "Had to walk home thread" so...took bike to shop for charge system check...for 35 bucks told me AGM sealed battery no good.So picked one up from Advance for $75...hope that does it.
08-10-2017 05:47 PM
vulkan Anyway back to my issue...rode FINE to work today!!Got my fingers crossed (not while riding though).
08-10-2017 09:22 AM
ubertalldude yeah I think the injectors on my '92 Pathfinder are starting to go, too

then again, that's at 245k miles...

and I have to take the intake plenum off to replace them...

what is it with my vehicles and having air intakes block access to fuel delivery systems? intake plenum, surge tank, same foe
08-10-2017 09:02 AM
Goofyfoot2001
Quote:
Originally Posted by ubertalldude View Post
same kinda thing happened to me a few weeks ago.

I can see why they got rid of carburetors in the grand scheme of things
I can';t fix a fuel injector though
08-09-2017 08:39 PM
Knifemaker Sounds like the Seafoam did its J.O.B.
08-09-2017 04:39 PM
ubertalldude same kinda thing happened to me a few weeks ago.

I can see why they got rid of carburetors in the grand scheme of things
08-09-2017 03:18 PM
vulkan My Vulcan was "Chugging" along acting sluggish...like its been.One point I was like "OK gonna throttle this bit** "...sucker jumped from 55+ to 70 wabam!!So hoping something blew out a jet..or somthin.Rode normal last 2-3 miles to the 'ol J.O.B.
08-08-2017 11:37 PM
Thorn I wondered the same thing!

In my inexperience I'd check for a blockage in the main jets. Seafoam might not do anything to a complete blockage, or a major blockage caused by solid particles. How does the inside of the tank look? any rust etc?
08-08-2017 07:59 PM
vulkan hmmm wonder what issue could be??
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome