Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums - Reply to Topic
VN750 General Discussion

Thread: A little Victory! Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-24-2017 07:05 PM
majdsaster
Quote:
Originally Posted by dc4114dc View Post
So a little victory for the day:
My neutral light wouldn't turn on on the motorcycle. It hasn't since I got it. Well, a few weeks ago I tore apart the dash apart ,which wasn't the easiest thing in the world to do, assuming that there was just a bad bulb. The bulb was fine. So I figured it was a bigger issue and left it for another day. Today I decided to see if I could find the issue. I searched for the neutral switch location and saw it was easy to see. I went outside to check the switch. Found it and fallow the wire and it's unplugged (hmmm) found were it should be plugged in and BOOM light works! It's not everyday a problem is fixed so easily. In my book it's a win!
I just wanted to say thanks for the info on where it was guys. You guys have helped me with a lot of issues!
A win is a win, no matter how you get it!
03-23-2017 11:51 PM
dc4114dc After a shift or two into neutral instead of second I guess I figure the light is more useful than my initial assumptions lol

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
03-23-2017 11:33 PM
Thorn Hooray for illumination.
Crazy as it might seem, "Is it plugged in?" saves the day again!
03-23-2017 10:22 PM
dc4114dc
A little Victory!

So a little victory for the day:
My neutral light wouldn't turn on on the motorcycle. It hasn't since I got it. Well, a few weeks ago I tore apart the dash apart ,which wasn't the easiest thing in the world to do, assuming that there was just a bad bulb. The bulb was fine. So I figured it was a bigger issue and left it for another day. Today I decided to see if I could find the issue. I searched for the neutral switch location and saw it was easy to see. I went outside to check the switch. Found it and fallow the wire and it's unplugged (hmmm) found were it should be plugged in and BOOM light works! It's not everyday a problem is fixed so easily. In my book it's a win!
I just wanted to say thanks for the info on where it was guys. You guys have helped me with a lot of issues!

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome