Brake Light - Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums
Electrical
Where does this wire go?
Includes Electrical mods, Lights, Stator,
Rectifier, Diagrams, etc

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 05-19-2008, 12:15 PM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 142
iTrader: (0)
 
Brake Light

I noticed when I arrived at work this morning that my brake light isn't working off of the front brake. Rear brake lights it right up, but not the front. Any quick ideas before I get home today and start tracing wires? P.S. turn signals and park lights are working fine......

Respects
Cassack is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 05-19-2008, 01:28 PM
and the Adventure Cycle
 
hyperbuzzin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Western PA
Posts: 6,138
iTrader: (1)
   
First thing I'd look at are the wires at the lever switch. Might just be loose, or the switch could be bad or need cleaned.
I wouldn't think it'd be that the switch is stuck, as the light would stay on then.


AKA: Tim & 'The Adventure Cycle' VROC #24567, NEVROC, SteelCity VROC


"When life throws you curves,
Aim for the apex."

Author Unknown
hyperbuzzin is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 05-19-2008, 01:39 PM
Senior Member
 
oglejust's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Paris IL
Posts: 572
iTrader: (2)
 
Send a message via AIM to oglejust Send a message via MSN to oglejust Send a message via Yahoo to oglejust
make sure the 2 wires r still connected... theyre easy to disconnect so that may be ur problem

1990 Kawasaki Vulcan 750

.... slightly modified
oglejust is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 05-19-2008, 03:04 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Southington, CT
Posts: 21
iTrader: (0)
 
As stated ... check the wires to make sure they're tight. You can also pull them and touch them together ... if they light it's the switch.
KLank is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 05-19-2008, 09:57 PM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 142
iTrader: (0)
 
gunk on the switch wire. Cleaned, connected and all better now. Thanks.
Cassack is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome