Having problems with left blinker - Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums
Electrical
Where does this wire go?
Includes Electrical mods, Lights, Stator,
Rectifier, Diagrams, etc

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 11-29-2007, 11:35 AM Thread Starter
Member
 
buffalo bill's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Baytown Texas
Posts: 49
iTrader: (0)
 
Having problems with left blinker

Hello everyone,
I have asked this Questions once but still having problems I have chased down all my wiring and still cannot figure this one out? This is my problem when I start my Vulcan 750 A the running lights work great! when I turn my right blinker on it works fine front and back, when I turn my hazards on the right and left side works great , only when i turn my left blinker on thats when the relay starts buzzing Now I can turn the blinker on and off manually by switching on-off switch, I have chased thw wires down and cannot find a short anywhere at all, I believe it is the Relay giving me the problem? but if that is true then why does everything else work fine?? Please can use all the info i can get , Thanks everyone for all the help you have given me on other topics I am pleased to have this site,have a great day and safe riding.
buffalo bill is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 11-29-2007, 11:57 AM
Old Truck Junkie
 
niterider's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Roby Texas
Posts: 4,130
iTrader: (15)
 
Have you replaced the bulbs to see if that helps???

02 honda sabre 1100
niterider is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-29-2007, 04:50 PM Thread Starter
Member
 
buffalo bill's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Baytown Texas
Posts: 49
iTrader: (0)
 
Left Blinker Problem

Hello ,yes I put two new bulbs in ,one in front and one in rear, they work when I turn on the Hazards ,and the front one works when i crank up my bike, (running light) they even work when i work the left blinker manually
by turning the switch on and off, but if i just turn my left blinker on the light on the dash comes on but no working blinker, all that happens is my relay gives a buzz, only when i turn on my left blinker??
buffalo bill is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 11-30-2007, 02:08 AM
and the Adventure Cycle
 
hyperbuzzin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Western PA
Posts: 6,138
iTrader: (1)
   
I'm not sure what's all involved with it (as far as taking it apart), but have you done anything to check the condition of the handlebar switch? Maybe there's just enough dirt/buildup in the switch to cause the relay to not get enough juice to flash properly?
Just a thought, seeing as you seem to have been thorough in checking the rest of the wiring.


AKA: Tim & 'The Adventure Cycle' VROC #24567, NEVROC, SteelCity VROC


"When life throws you curves,
Aim for the apex."

Author Unknown
hyperbuzzin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome