Signals won't blink!!!!! NEED HELP!!! - Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums
Electrical
Where does this wire go?
Includes Electrical mods, Lights, Stator,
Rectifier, Diagrams, etc

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 13 (permalink) Old 07-06-2007, 09:13 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6
iTrader: (0)
 
Signals won't blink!!!!! NEED HELP!!!

93 vulcan 750 that has signal lights that do not flash. turn on but do not signal. Please help!!!! Anybody have an idea of what might cause this. Maybe a relay, or bad switch. Any takers????
shaf650R is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 (permalink) Old 07-06-2007, 11:15 AM
and the Adventure Cycle
 
hyperbuzzin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Western PA
Posts: 6,138
iTrader: (1)
   
My first guess would be the turnsignal relay.
It's to the rear of the battery box.


AKA: Tim & 'The Adventure Cycle' VROC #24567, NEVROC, SteelCity VROC


"When life throws you curves,
Aim for the apex."

Author Unknown
hyperbuzzin is offline  
post #3 of 13 (permalink) Old 07-09-2007, 07:47 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6
iTrader: (0)
 
Thanks for the advice I will start there
shaf650R is offline  
 
post #4 of 13 (permalink) Old 08-25-2007, 09:02 PM
Junior Member
 
holyman's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Beach Park IL
Posts: 13
iTrader: (0)
 
So was it the relay?

Only a fool looks at the finger that points at the sky.
holyman is offline  
post #5 of 13 (permalink) Old 08-26-2007, 10:03 AM
Old Truck Junkie
 
niterider's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Roby Texas
Posts: 4,130
iTrader: (15)
 
I am guessing that it is the what most call the blinker switch. The one that makes the blink sound.

02 honda sabre 1100
niterider is offline  
post #6 of 13 (permalink) Old 07-09-2010, 07:08 PM
Members who have donated towards server costs
 
PoggiPj's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Gaithersburg, MD
Posts: 189
iTrader: (0)
 
Send a message via AIM to PoggiPj
Today my flashers stopped working too. The fronts light (running light) mode, but will not flash. I've replaced all 4 flashers with LEDs, and changed out the relay some time ago. I suspect it died.

Regards,
Pete in Gaithersburg, MD

1996, 6,000 miles
Relocated R/R, Corbin seat, Plexifairing III, Sunpro Voltmeter, Sears MF.
Xelement X840 Saddlebags
PoggiPj is offline  
post #7 of 13 (permalink) Old 07-09-2010, 09:20 PM
Sparky!!!
 
slimvulcanrider's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 8,695
iTrader: (3)
   
Garage
umm poppi... how long after you did the LED conversion did the blinkers stop working?
slimvulcanrider is offline  
post #8 of 13 (permalink) Old 07-09-2010, 10:50 PM
Members who have donated towards server costs
 
PoggiPj's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Gaithersburg, MD
Posts: 189
iTrader: (0)
 
Send a message via AIM to PoggiPj
Hi Slim! It's been awhile. I changed them over to LEDs about 18 or more months ago. They were working fine up until today. I'm just about to go out there and trace voltage. I can't figure out which fuse they're on.

Regards,
Pete in Gaithersburg, MD

1996, 6,000 miles
Relocated R/R, Corbin seat, Plexifairing III, Sunpro Voltmeter, Sears MF.
Xelement X840 Saddlebags
PoggiPj is offline  
post #9 of 13 (permalink) Old 07-09-2010, 10:52 PM
Sparky!!!
 
slimvulcanrider's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 8,695
iTrader: (3)
   
Garage
they are on the same fuse as the Tail Lights... IIRC... one sec while I look it up... I was wrong.. Main fuse...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Turnsignal Ciruit Wiring Diagram.jpg
Views:	6
Size:	88.9 KB
ID:	2950  

Last edited by slimvulcanrider; 07-09-2010 at 10:54 PM.
slimvulcanrider is offline  
post #10 of 13 (permalink) Old 07-09-2010, 11:30 PM
Members who have donated towards server costs
 
PoggiPj's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Gaithersburg, MD
Posts: 189
iTrader: (0)
 
Send a message via AIM to PoggiPj
Well, i just bypassed the relay, and the signals light up just fine. So, I guess it's time to replace the relay.

Regards,
Pete in Gaithersburg, MD

1996, 6,000 miles
Relocated R/R, Corbin seat, Plexifairing III, Sunpro Voltmeter, Sears MF.
Xelement X840 Saddlebags
PoggiPj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome