Help please - Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums
Electrical
Where does this wire go?
Includes Electrical mods, Lights, Stator,
Rectifier, Diagrams, etc

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 03-14-2013, 09:10 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
iTrader: (0)
 
Help please

Dear friends,: I have a Kawasaki Vulcan VN750 1995. I had to replace the stator and voltage regulator but the bike worked very well. After replacing the parts the bike does not work anymore. Only works if you keep the start button pressed. Anyone know how to solve this problem? to help with information, is replacing CDI box and fuses. To no avail. I appreciate the help.
aldo.avila is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 03-14-2013, 09:19 PM
Old Truck Junkie
 
niterider's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Roby Texas
Posts: 4,130
iTrader: (15)
 
Did you reconnect the neutral switch wire under neath the engine?

BTW Welcome.

02 honda sabre 1100

Last edited by niterider; 03-14-2013 at 09:25 PM.
niterider is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 03-14-2013, 09:39 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
iTrader: (0)
 
Help please

Yes, i did it. i donīt know what to do.
aldo.avila is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 03-14-2013, 09:43 PM
Senior Member
 
Spockster's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: WV
Posts: 6,444
iTrader: (5)
   
Someone posted with the exact same problem about a month ago. Don't think we heard if it got fixed or not. Shouldn't be too far back to find.

The problem was, it would only run if the starter button was held in.

Edit: Here it is, was back around page 3. No resolution posted, but you might get some ideas of things to check.

https://www.vn750.com/forum/showthread.php?t=23729

Last edited by Spockster; 03-14-2013 at 09:49 PM. Reason: Editing
Spockster is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 03-14-2013, 10:28 PM
Senior Member
 
Ceal's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,687
iTrader: (2)
 
Do you have good voltage at the coils? Measure it, it should be 12V.

Where are you from? Your name seems either Mexican or Spanish. I'm Mexican myself.

1985 VN700 unknown mileage (over 33K)

AGM Battery
Iridium spark plugs
NGK wires and caps
Relocated R/R
Marbled
Ceal is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome