Question left turn sig. and horn not working??? - Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums
Electrical
Where does this wire go?
Includes Electrical mods, Lights, Stator,
Rectifier, Diagrams, etc

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 05-18-2010, 01:45 PM Thread Starter
Junior Member
 
mkieffer30's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Jersey Shore, Pa
Posts: 6
iTrader: (0)
 
Question left turn sig. and horn not working???

Any ideas my left turn signal and horn do not work on my 85 vn 700? The bulbs are good front and back it does not work with the hazzard lights on either any helpful ideas would be great thanks!!!

1985 VN750
Acquired May, 2010
16,323 miles at purchase
My First bike and I love it!
mkieffer30 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-18-2010, 08:38 PM
Members who have donated towards server costs
 
Crobins365's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Kennett Square, PA
Posts: 3,505
iTrader: (48)
     
Quote:
Originally Posted by mkieffer30 View Post
Any ideas my left turn signal and horn do not work on my 85 vn 700? The bulbs are good front and back it does not work with the hazzard lights on either any helpful ideas would be great thanks!!!
The horn is pretty straightforward (I think) - it works off the lefthand controls and you can look at the power and ground leads on the back of each horn. If the leads are connected, the issue is with your LH control.

The left turn signals are a little trickier - do you have lights at all front/rear on the left side, or are you getting nothing at all? If there's lights but no flashing, two options to explore: LH controls again (since that's where you're going to activate the flash unit) and the flash relay itself, which sits to the rear left of the battery box. If you have no lights front, check the leads to the left front signal (pull the headlamp and see what's going on there); if no lights to the rear, pull the seat and check your connections there.

C
Crobins365 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-20-2010, 04:45 PM Thread Starter
Junior Member
 
mkieffer30's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Jersey Shore, Pa
Posts: 6
iTrader: (0)
 
Thank You. I will see what I can find

1985 VN750
Acquired May, 2010
16,323 miles at purchase
My First bike and I love it!
mkieffer30 is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 05-21-2010, 11:48 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Charleston, SC
Posts: 27
iTrader: (0)
 
When I added turn signals to my bike, I believe the right turn signals did not/would not work.

There was a splice (gray wire for right signal) in the loom from the controls to the connector just below the tank on the left hand side. I found that was broken. It looks like there's also a splice for the left signal - dark green wire.

The splice splits the wire so that it can wire back up into the hazard switch.

You'll need a meter to check that wiring loom and chase things down, as well as the wiring diagram. There's a big connector under the tank which can be a pain to get to, as well as the connector/relay under the seat as already mentioned.

If the horn isn't working either, it may be the connector under the tank isn't seated properly.

1985 VN700-A1
OceanTwo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome