Anyone have a R/R - Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums
Sell or Swap
Got a part you want to sell or looking for a part?
Want to trade for something? Post it in here!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 05-23-2007, 08:45 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 203
iTrader: (4)
 
Anyone have a R/R

I am looking for a R/R in good working order. I bought a new/used one off of ebay. It worked for a couple of weeks and now it will not allow the voltage thought it. I have over 5 volts out of each stater wire for a total of over 15 volts in. The voltage out is not enough to keep up with usage.
piromedicx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-23-2007, 08:55 PM
Members who have donated towards server costs
 
Crobins365's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Kennett Square, PA
Posts: 3,505
iTrader: (48)
     
PM me - I've got one in-house and a second on the way. I definitely need the one (repacing the stator, want to make sure a good r/r goes in), but I'd be willing to part with the other one.

C
Crobins365 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-24-2007, 02:49 AM
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 238
iTrader: (2)
 
Piromedicx--
How did you get Harley hand controls on your Vulcan. Aren't HD's 1" handle bars? What's a Badland Module?
Any pics?
racohoon is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 05-24-2007, 03:17 AM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 203
iTrader: (4)
 
Yes the controls are 1 inch. I have Alabama chrome to hold them in place until I can figure out how to get 1 inch bars in a 7/8 size holder. I beleive that I can hone the holders to 15/16 and put 1 inch bars in. That is when my friend finally gives them to me.

The badland module allows the blinkers to stay on for 9 seconds. With the solid state switches you need a module or when you let go of the turn signal button the blinkers stop blinking.

My camera is DRT (dead right there) so I am afraid that I have no picks, but if you go to there web site http://www.badlandsmotorcycleproduct...LECTRONICS.htm and scroll down to the AUTOMATIC TURN SIGNAL SHUT OFF MODULE III. this is the one I have. It is pretty easy to install if you know what your doing. So, it took me about 1 hour and many swear words to wire in 6 wires and 2 where power in and ground. Go me
piromedicx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome