motor mounts - Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums
VN750 General Discussion

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-14-2004, 01:56 PM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 48
iTrader: (0)
 
Wink motor mounts

Finishing my Stator replacement and putting everything back together, I am a bit perplexed with the top motor mount. The bolt goes thru at top rear and has spacers (1 on each side), but when I tighten up, there still appears to be 1/4" of space left on each spacer. Am I not tightening enough or is there supposed to be give, or did I loose something. Anyone who has removed there motor may be familiar with this, I hope, and can shed some light on it...as I am again somewaht confused.
Justin
2003 VN750
23000 miles
replacing Stator and R/R
justin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-14-2004, 10:49 PM
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 200
iTrader: (0)
 
Re: motor mounts

Quote:
Originally Posted by justin
Finishing my Stator replacement and putting everything back together, I am a bit perplexed with the top motor mount. The bolt goes thru at top rear and has spacers (1 on each side), but when I tighten up, there still appears to be 1/4" of space left on each spacer. Am I not tightening enough or is there supposed to be give, or did I loose something. Anyone who has removed there motor may be familiar with this, I hope, and can shed some light on it...as I am again somewaht confused.
Justin
2003 VN750
23000 miles
replacing Stator and R/R
Justin...I did the stator replacement in April, and ran down to check those rubber mounts.
On mine, the right side mount is not flush with the outside of the engine bracket, but it is on the leftside. The right side is abt 1/8" from flush on.
The bolt has been torqued correctly....maybe I'll prop up the engine and check again.
jm1515 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-17-2004, 07:54 PM
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 134
iTrader: (0)
 
Re: motor mounts

This rubber mount "gap" is fairly common. I too have it on my '96. The gap is in the outer half of the left side mount (which is between the exhaust pipe and side cover). I tried to tighten it but it would only go so far. It's not a safety issue, we just have to deal with it.
Bruce is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Vulcan 750 Forum : Kawasaki VN750 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

Once registered, your User Name"cannot be changed". We can make exceptions within 7 days, but after that, it is set in stone.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome